Berkelland Open Dartstoernooi komt eraan

RUURLO – Stichting Berkelland Open Darts organiseert 25 en 26 januari bij Partycentrum De Luifel in Ruurlo voor de 10e maal het LubronGroep Berkelland Open Dartstoernooi. Zaterdag 25 januari vindt een koppeltoernooi plaats waaraan maximaal 64 koppels kunnen deelnemen (samenstelling is vrij). Bij het singletoernooi op zondag 26 januari is er plek voor maximaal 128 deelnemers. Bij voldoende deelname zal er bij het singeltoernooi een vrouwenklasse worden ingedeeld. Beide dagen begint het toernooi om 13.00 uur. Voorinschrijving is mogelijk via de website www.berkellandopen.nl. Inschrijving op  beide dagen zelf is mogelijk vanaf 11.30 tot 12.30 uur aan de zaal.

De deelname aan het koppeltoernooi kost vijftien euro, deelnemers aan het singletoernooi betalen acht euro. Prijzengeld is afhankelijk van de deelname en de sponsoring Stichting Berkelland Open Darts heeft als doel de dartsport te promoten en het begeleiden van toernooien met als grootste toernooi het jaarlijks terugkerende Berkelland Open. Meer info is te vinden op www.berkellandopen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven