De Hofmaat heerst op basketbaltoernooi

NEEDE – Het Needs Basketbaltoernooi voor meiden groep 8 op woensdagmiddag 29 januari in de Spilbroekhal is gewonnen door OBS de Hofmaat team B. Op een gedeelde 2e plaats eindigden Hofmaat A en de Tormijnschool. Nikki Everink uit Eibergen van SBO Diekmaat was het beste in het nemen van de vrije worpen. En de Fair Play-prijs ging naar CBS Kisveld. Twaalf teams van de basisscholen uit Neede, Noordijk en Rietmolen deden enorm hun best en werden flink aangemoedigd door het fanatieke publiek. De scheidsrechters en het wedstrijdsecretariaat waren in handen van de leerlingen van het Assink lyceum, locatie Haaksbergen. Zij hielden het hoofd koel en verrichtten prima werk. De organisatie was dit jaar geheel in handen van de Sport Federatie Berkelland, zij werkten in opdracht van alle basisscholen uit de voormalige gemeente Neede.

Totale uitslag wedstrijden: 1. De Hofmaat B 2. De Hofmaat A en Tormijn, 4. De Marke B, 5. Diekmaat 1, 6. Dr. Ariens, 7. Kisveld, 8. Kardinaal Alfrink B, 9. Kardinaal Alfrink A, 10. De Marke A, 11. De Marke C, 12. St. Jozef.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven