Een druk turnweekend voor RGV Ruurlo

Door Redactie op 19-01-2014

RUURLO – Zaterdag 18 januari was het weer een druk turnweekend voor de sporters van RGV Ruurlo. De Pre-instap meiden van de recreanten groepen en de jongste selectiegroep gingen voor een wedstrijd naar Steenderen terwijl de Acrogym dames de eerste wedstrijd van het seizoen moesten draaien in Hattem. Niveau R3). Ondanks dat ze helemaal in haar eentje was, liet ze mooie oefeningen zien en behaalde ze een 3e plaats. In de tweede wedstrijd turnden er RGV Ruurlo meisjes in drie verschillende niveaus. Niveau D3. Hier was een eerste plek voor Joëlle Lusink en Sanne Leininga kreeg het brons omgehangen. De klasse 7 jaar – Niveau D2 was in de laatste wedstrijd aan de beurt en hieraan deden vier RGV meiden mee. Hier werden nette oefeningen geturnd maar door een paar schoonheidsfoutjes was er helaas geen podium plek voor RGV Ruurlo. Jet Wiegerinck was, met een 5e plaats, de beste van deze meiden.

De Acrogym meiden draaide hun eerste wedstrijd in Hattem. In alle vroegte vertrokken Fabienne Eggink en Mirthe Brandwacht (Damespaar E-Senior) naar Hattem om hier hun eerste wedstrijd als duo te draaien. Technisch verliep de oefening goed, helaas waren er nog wat artistieke foutjes waardoor de dames op een 10e plaats zijn geëindigd.

’s Middags was het de beurt aan de teams in het D en Pupillen Niveau. Voor RGV Ruurlo deden hier hier 2 teams aan mee, Lynn Lieven, Jet Beuzel en Inge Stapelbroek (Damesgroep D-Niveau) en Yasmin Fisser en Ji-Lin Veerman (Damespaar Pupillen). Het trio, bestaande uit Lynn, Jet en Inge, draaide een goede wedstrijd. Jammer genoeg vielen ze bij het allerlaatste element en dit heeft het team minstens 3 punten gekost en bleven ze hierdoor steken op een 19e plaats.

Yasmin en Ji-Lin lieten mooie elementen zien, met als hoogte punt een Toss-Up, waarbij Ji-Lin vanaf de grond op de schouders van Yasmin terecht komt! De jury had helaas een tijdsfout geconstateerd, maar ondanks deze 0,30 aftrek werden de dames verdiend 2e en kregen ze een mooie zilveren medaille omgehangen.

Copyright © 2012 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen
Bandenservice Vermeulen Eibergen

Twaalf podiumplaatsen voor judoka’s
NEEDE - Dorpshuis Het Trefpunt in Zandpol (Drenthe) stond afgelopen zaterdag in het teken van de judosport, hier werd voor de eerste keer het Mikata-j......
Lees verder »

Negen maal goud voor judoka’s ’t Höfke
NEEDE - Sporthal De Mossendam aan de Mossendam te Goor stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werd voor de negende keer het tweede......
Lees verder »

Topteam Berkelland verliest en wint bij BCA in Arnhem
HAARLO - Het is de carambole spelers van Topteam Berkelland uit Haarlo zaterdag niet gelukt om met de volle winst bij Biljartcentrum Arnhem terug te k......
Lees verder »

HCR Prinsen verliest in Apeldoorn van A 1 Biljarts
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen leden zondagmiddag een 6-2 nederlaag bij hekkensluiter A1 Biljarts. Halverwege stond het nog 2-2, maar i......
Lees verder »

VV DEO F1 is Kampioen geworden
BORCULO - DEO F1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden! Het bleef spannend omdat zij tot de laatste wedstrijd op een gedeelde eerste plaats stonden.......
Lees verder »

RGV Gala in 4 jaargetijden op 29 november
RUURLO - Zaterdag 29 november vindt in de sporthal ’t Rikkenhage weer het tweejaarlijkse RGV Gala plaats. Net als de vorige succesvolle editie is er g......
Lees verder »

HCR Prinsen trekt aan het kortste eind
HAARLO - Het is HCR Prinsen uit Haarlo zondagmiddag niet gelukt om de aansluiting met de top vier in de ere divisie driebanden te bewerkstelligen. In ......
Lees verder »

HCR Prinsen dicht bij een puntendeling in Den Haag
HAARLO - De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo waren zondag in Den Haag bij Biljartcafé Jorissen dicht bij een puntendeling, maar uiteindeli......
Lees verder »

-->