Gé Scholten verenigingsman van het jaar

EIBERGEN – Zaterdag hebben de leden van FC Eibergen 2014 ingeluid met de traditionele nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Johan Schot blikte in de volle kantine terug op het afgelopen jaar en keek vooruit naar het uitdagende komende jaar waar veel zal veranderen voor FC Eibergen. Met name de nieuwe accommodatie is een ingrijpend project waar naar wordt uitgekeken. Op de bijeenkomst werd eveneens de nieuwe hoofdtrainer Wim te Nijenhuis gepresenteerd. De Eibergenaar heeft vele clubs onder zijn hoede gehad en heeft recent de vereiste papieren gehaald om op het niveau van FC Eibergen te mogen trainen.

Gé Scholten werd uitgeroepen tot verenigingsman van het jaar. Scholten heeft talloze vrijwilligersfuncties vervuld binnen de club, zo is hij vele jaren jeugdtrainer en lid van de technische commissie geweest. Momenteel is hij onder andere clubfotograaf. De uitverkiezing voor de charismatische man kon op veel instemming van de aanwezigen rekenen. De aanmoedigingsprijs voor jeugdig vrijwilliger van het jaar ging naar de zeer betrokken Robbin Klein Bruinink die sinds vijf jaar jeugdtrainer is bij de club. Voor de receptie werd de nieuwjaarscross gehouden rondom het sportpark waar totaal circa 125 mensen aan deelnamen.

Uitslagen: 1 km: 1. Chris Demkes, 2. Simon Poelarends, 3. Ramon Nijbroek. 2,5 km Jongens: 1. Ramon ten Dolle, 2. Nauk Penterman, 3. Jorn Stoverink. 2,5 km Meisjes: 1. Ruth Witbreuk, 2. Pascale Kottier, 3. Laura Bomers. 5 km Heren: 1. Björn Demkes, 2. Robert de Jong, 3. Theo Schootman.

5 km Dames: 1. Katja Demkes, 2. Irma ten Barge. 10 km Heren: 1. Jeroen Gelinck,2. Bram Vrieze, 3. Joeri Schilderinck. 10 km Dames: 1. Anne Kluivers, 2. Bauke Maarse, 3. Wilma Emsbroek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven