HCR Prinsen wint ook in Warmenhuizen

HAARLO – Koploper HCR Prinsen heeft ook in Warmenhuizen bij Constructor Staalbouw er geen enkele twijfel over laten bestaan wie de sterkste was. Met een 1-7 overwinning kon het team van Michel van Silfhout dan ook huiswaarts keren. De Haarlose formatie stond na twee gespeelde partijen al op een 0-4 voorsprong dankzij overwinningen van Raymund Swertz op Henk Lub en van Dave van Geel tegen Peter Vlaar. Swertz had geen enkele moeite met zijn tegenstander en won afgetekend met 16-30 na 33 beurten.

Hoe anders ging het toe op de andere tafel waar Van Geel de gehele wedstrijd tegeneen ruime achterstand aankeek. Na 36 beurten stond de Zuid-Limburger zelfs op een 33-20 achterstand, maar langzaam maar zeker maakte hij die achterstand ongedaan en met een serie van zes caramboles besliste hij toch na 52 beurten de wedstrijd in zijn voordeel. Vlaar kwam één carambole te kort voor een remise.

In het tweede deel van de wedstrijd besliste Markus Galla al vroegtijdig de wedstrijd door in 34 beurten Henk Overmars te verslaan. De Duitser is door deze overwinning nog steeds ongeslagen. Op de andere tafel speelde de captain van de thuisclub, Henny Wezenbeek, een prima eerste helft, maar in de tweede deel liet hij het duidelijk zitten waardoor Michel van Silfhout het initiatief kon nemen en hij finishte dan ook na 57 beurten als eerste.

Wezenbeek redde de eer door in de nabeurt die ene carambole te maken die nodig was voor zijn remise

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven