Hein ter Braak en Dick Endeman winnen kaartavond

EIBERGEN – In cafe de Beuk organiseerde de Eibergse Kaart Club de derde van de vijf open kaartavonden kruisjassen voor paren. Deze wedstrijd werd met grote overmacht gewonnen door Hein ter Braak en Dick Endemanmet een hoog totaal van 4868 punten.

Tweede werden Mieke Bouwmeester en Tonnie Roelvink met 4082 punten en derde werden Jan Nijrolder en Appie Firing met 3913 punten.Vierde werden Harrie Lansink en Harrie Bauhuis met 3907 punten en vijfde werden Joop van Meegen en Johan Ziemerink met 3903 punten. In het klassement na drie wedstrijden is de leiding in handen van Joop van Meegen en Johan Ziemerink met 12139 punten. Tweede zijn Jan Niks en Jan Schutte met 11936 punten en derde zijnHarrie Lansink en Harrie Bauhuis met 11695 punten.

Vierde zijn Harrie Pasman en Theo te Vogt met 11368 punten en vijfde zijn Mieke Bouwmeester en Tonnie Roelvink met 11364 punten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven