Leerlingen Assink Lyceum krijgen duikles

EIBERGEN – Het Assink Lyceum te Neede heeft op woensdag 15 januari 2014 perslucht gedoken met duikdocenten van Kroeze’s Sports & Diving. Zes groepen met 1, 2e en 3e jaars leerlingen maakten deze dag kennis met de duiksport in zwembad ’t Spilbroek te Neede. Deze speciale gymles is het gevolg van de bijzondere samenwerking tussen Sport Federatie Berkelland en Het Assink Lyceum. De volgende activiteiten op de sportagenda van het Assink Lyceum Neede zijn zaalvoetbal en het bezoek van sportschool de Gaard te Neede. Op vrijdag 24 januari gaat MaxX Onderwijs uit Neede, ook een samenwerkingspartner van de SFB, ook persluchtduiken in Neede. Kijk voor de foto’s en het filmpje op onze facebookpagina en op www.sportfederatieberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven