Mini’s Elite/Dynamo in gloednieuwe shirts

NEEDE – De mini’ s van volleybalvereniging Elite/Dynamo zijn in nieuwe shirts gestoken. De nieuwe blauwe shirts sluiten aan bij de kleuren die de kompetitieteams ook dragen. Tijdens een speciale middag werden de shirts uitgereikt : nadat alle mini’ s de nieuwe shirts hadden gepast, was het tijd voor en heuse fotoshoot. Nadat alle kinderen en begeleiding een plekje hadden gevonden, werden er diverse foto’ s gemaakt. Na afloop van de fotoshoot was er voor iedereen een glas (kinder)champagne + een nieuwjaarsrolletje om de nieuwe shirts én het nieuwe jaar in te luiden. Vanaf aanstaande zaterdag zullen de shirts, die door hoofdsponsor Elite Salades & Snacks beschikbaar zijn gesteld, worden gebruikt door de 11 CMV-teams die Elite/Dynamo rijk is.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven