Nieuwjaarsvolleybaltoernooi weer geslaagd

BORCULO – De 26e editie van het Kerkemeijer Nieuwjaarsvolleybaltoernooi is weer een groot succes geworden met aan het eind dezelfde winnaar als vorig jaar. Aan dit recreatieve mixed toernooi werd door 20 teams deelgenomen. In sporthal ‘t Timpke werd er vanaf 09.30 uur in 4 poules van 5 teams fanatiek, maar heel sportief, gestreden voor de punten. Op basis van de eindstand in deze poules werden er 5 nieuwe poules gemaakt van 4 teams. De 4 poulewinnaars uit de voorronde streden om de hoogste eer. Uiteindelijk was het team van de familie Walgemoet, “De 2e x voelt altijd beter” de terechte winnaar. Als 2e eindigde het vriendenteam “Eddy, are you ready” en als 3e “De Tragtergroep” Om 15.45 uur was het toernooi afgelopen en konden in de kantine de prijswinnaars in het zonnetje worden gezet. Zij kregen een taart voor al hun inspanningen. Voor de hekkensluiter was er een poedelprijs in de vorm van een koek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven