NK: Derde plaats voor ASV atlete Jemina

EIBERGEN – Tijdens de Nationale Wedstrijden Indoor in Apeldoorn  voor D&C junioren heeft Jemina Huijer een derde plaats behaald op het onderdeel kogelstoten. Na haar eerste poging in de finale ging ze lange tijd aan kop. Uiteindelijk was de 10.46 een nieuw persoonlijk record en goed voor brons. Ook heeft Jemina zich geplaatst voor de finale 60 meter sprint. Hierin eindigde ze met een persoonlijk record van 8.98 op de 8e plaats. Jet Karsten liep op de 1000 meter een tijd van 3.51.82. Een nieuw clubrecord bij de meisjes D. Bij de meisjes junioren C heeft Amber van Mourik op de 600 meter een PR gelopen in 1.59.28.

Nienke van de Vegte heeft de finale gehaald op de 60 meter sprint. In de series liep ze een nieuw clubrecord van 8.38. In de finale liep ze 8.54 en dit was goed voor de 8e plaats. Bij het verspringen heeft Nienke met 4.69 een nieuw clubrecord gesprongen. Bij de jongens junioren C heeft Rick Harmsen de finale gehaald bij het verspringen.

Zijn sprong van 4.76 was goed voor de 9e plaats en een nieuw persoonlijk record. Ook bij de 60 meter horden liep Rick een nieuw persoonlijk record van 11.22.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven