Nog meer kiekjes van Beltrumse survival

BELTRUM – De spanning was zondag, tijdens de survivalrun in Beltrum, van de gezichten af te lezen. Vooral bij de laatste hindernis hadden de deelnemers het zwaar. Heel wat survivalaars kregen letterlijk en figuurlijk een steuntje in de rug. De run werd dit jaar gewonnen door Michael de Cooman. Bij de dames werd Lenneke van der Heide Nederlands kampioen. De organisatie vierde dit jaar een feestje. De run werd voor de 25e keer georganiseerd. Deelnemers van het eerste uur – onder andere Marcel Scholten en de familie Tragter uit Geesteren – werden in het zonnetje gezet. Fotografen Wim Stevenhagen, Henk Klein Hazebroek en Truus Stotteler stonden langs het parcours om het spektakel vast te leggen (zie hieronder). Meer uitslagen op www.survivalbeltrum.nl.

Eerdere bericht: Foto’s survivalrun in Beltrum (2014)

Foto’s Wim Stevenhagen:
[nggallery id=4346]

Foto’s Henk Klein Hazebroek:
[nggallery id=4347]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven