OLT: ”Ilse De Lange geeft extra concert”

EIBERGEN – Ilse DeLange geeft vrijdag 23 mei een extra concert in het openluchttheater van Eibergen. Het eerste optreden, op zaterdag 24 mei, was binnen een dag uitverkocht. ‘’De voortekenen waren dat het hard zou gaan. Maar dat een concert zo snel is uitverkocht hebben we niet eerder meegemaakt’’, aldus Raph Schouten van het openluchttheater.

Donateurs hebben via een link naar een afgeschermde ticketshop tot maandagochtend 3 februari de gelegenheid om tickets te kopen. Als er kaarten overblijven start maandag om 8.30 uur een vrije verkoop op de website www.openluchttheatereibergen.nl. Zowel het concert op vrijdag 23 als op zaterdag 24 mei duurt van 21.00 tot 22.30 uur.

Er is geen pauze. Tickets kosten 32,50 euro per stuk, exclusief 1 euro transactiekosten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven