Uitslagen paardensport in Berkelland

EIBERGEN – Hamelandse Ruiters; Afgelopen weekend werd op het nieuwjaarsconcours in Vragender de laatste selectie voor de regiokampioenschappen verreden. Jan Lutke Willink wist zich met zijn paard Disinaa als derde combinatie te plaatsen voor het indoor regiokampioenschap in de klasse L springen. Kim van de Esschert werd met Donna Perina kringkampioen in de klasse M springen.
Henk Veldhuis behaalde met Vamalia een eerste plaats in de klasse L twee-fasen.

Hierbij de uitslagen van leden van R.v de Molenruiters Rekken.  Springwedstrijd Wierden  Pony’s Z springen cat. D 2x 2e Julia te Woerd met Jacodi’s Aziel. In de junioren grandprix heeft ze een knappe 7e plek behaald. Dressuurwedstrijd te Bathmen  Paarden ZZ-licht 1e en 2e Saskia Leukink met Varola.

Uitslagen pasruiters Neede: In Heeten werd dit weekend een springwedstrijd gehouden. Daniel Lokerse werd met zijn paard Hotline derde in de klasse M/Z. In de klasse B werd hij vijfde met Enrique.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven