VV DEO begint met tweede dames team

BORCULO – Dat het aantal jeugdleden bij DEO in de lift zit was al wel een tijdje bekend. Maar sinds dit seizoen stijgt ook het aantal dames leden binnen DEO aanzienlijk. Daarom is besloten door trainer Jan van der Meulen, na overleg binnen de groep, om na de winterstop te beginnen met een tweede dames elftal.

Belangrijkste reden hiervoor is dat dan iedereen ook daadwerkelijk aan het voetballen komt. De eerste seizoenshelft was het namelijk vaak dat het voorkwam dat een aantal dames noodgedwongen langs de kant moest blijven.

Een unicum in de DEO historie is een tweede dames elftal overigens niet. Want in de jaren 70 en begin jaren 80 was DEO ook al met 2 dameselftallen vertegenwoordigd in de competitie.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven