Waterrotn maken zich op voor onthulling

EIBERGEN – Op vrijdag 17 januari maakt E.C.G. de Waterrotn de nieuwe jeugdprins en adjudant bekend. Dit vindt plaats tijdens een gezellige feestavond bij café de Bengel te Eibergen. De avond begint om 20.30 uur en de entree is gratis. Marlies ten Brinke: ”Op zaterdag 18 januari nemen we afscheid van de huidige prins en zijn adjudant  en wordt bekend gemaakt wie Eibergen gaat regeren in 2014. Deze avond wordt gehouden  bij de Klok en begint om 20.11 uur.”

E.C.G. de Waterrotn licht nog een tipje van de sluier op door middel van een cryptische omschrijving voor beide nieuwe Prinsenparen. Ten aanzien van de Jeugdprins en Jeugdadjudant wordt dit: Ze hebben iets met viervoeters. Ze zijn terug van weg geweest en ze zijn geld besparend. En ten aanzien van de Prins en Adjudant wordt dit: Het zijn geen leken, carnaval zit in hun bloed. Vroeger waren ze maatjes van elkaar.

Op zondag 19 januari 2014 organiseert E.C.G. De Waterrotn een receptie ter ere van de nieuwe prins en zijn adjudant. Traditiegetrouw wordt tijdens deze receptie ‘De Gouden Waterrot’ uitgereikt aan één of meerdere personen of een vereniging uit Eibergen die zic in het afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt voor de Eibergse gemeenschap.

De receptie begint om 11.11 uur en duurt tot circa 15.00 uur. Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom bij zalencentrum de Klok.  De entree is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven