Zeno Reuten vertrekt bij Schuurman BZC

BORCULO – Trainer-coach Zeno Reuten maakte vandaag bekend, dat hij na dit seizoen vertrekt bij waterpolo Eredivisionist Schuurman BZC uit Borculo. Reuten kwam in 2009 naar Schuurman BZC, waar hij de eerste twee seizoenen werkte als assistent coach. In het eerste seizoen werd in de play offs plaatsing voor de Europacup bereikt. In het tweede seizoen werd Schuurman BZC voor het eerst in de clubhistorie bekerwinnaar en kampioen van Nederland. De volgende twee achtereenvolgende seizoenen daarna werd Reuten als hoofdcoach ook weer kampioen met zijn team in de landelijke Eredivisie. De doelstelling voor dit seizoen is om voor het vierde achtereenvolgende seizoen het landskampioenschap binnen te halen.

Reuten en zijn team staan er goed voor, want in de winterstop staat het team bovenaan in de ranglijst. Zeno Reuten: ‘ ik ben van mening dat het na vijf jaar goed is voor het team en de spelers, om met een nieuwe trainer-coach te gaan werken. En zelf kijk ik ook uit naar een nieuwe uitdaging’ . Zeno en Schuurman BZC zijn nog in gesprek over een mogelijk andere functie binnen het trainingskader van de club.

Daarnaast zal Zeno de komende tijd bezien welke opties zich voor hem nog meer aandienen. Schuurman BZC zal voor volgend seizoen op zoek gaan naar een nieuwe hoofdcoach.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven