Berkellandse jongeren krijgen kookles

EIBERGEN – Het jongerenwerk van Betula organiseert voor tieners in de leeftijd 11 t/m 13 jaar een workshop koken en bakken onder het mom: “kijk of jij er iets van bakt” De tieners maken zelf een eenvoudig hoofdgerecht en een lekker toetje, wat ze natuurlijk ook zelf mogen opeten.  De activiteit is geregeld in alle kernen van Berkelland. Elke activiteit wordt gehouden op de woensdagmiddag van 13.30-15.30 (m.u.v. Neede).

Data en locaties: Borculo: 5 februari verzamelen bij jongerencentrum het Hof in Borculo, Neede: 12 februari verzamelen bij hoofdingang Assink (afwijkende tijd: 14.30 uur t/m 16.30 uur), Eibergen: 19 februari verzamelen bij de bieb in Eibergen.
Ruurlo: 26 februari verzamelen bij jongerencentrum Ruurlo.

De kosten bedragen 1 euro. In verband met de boodschappen moet je je wel even van tevoren opgeven (dat kan nog tot 2 dagen voor de activiteit). Voor vragen, opgeven of meer informatie kunt u bellen met Danielle Bourgonje (06-24275769) of mailen naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven