BV Overkamp wint tegen BC Arnhem

HOLTRHOEK – Met twee overwinningen op Biljartclub Arnhem heeft het Eibergse biljartteam Overkamp afgelopen Zaterdag de ongeslagen status van 2014 voortgezet. In de eerste ontmoeting won librist Jacob Bergsma, foto, middels een hoogste serie van 151 met 250 om 104 in slechts 4 beurten. De voor Overkamp uitkomende Duitser Axel Busscher won het bandstoten in 15 beurten en Hans Klok completeerde de zege met een overwinning in 8 beurten tegen Jan van Dongen in het anker kader 47/2.

De tweede ontmoeting met BC Arnhem was spannend tot de laatste carambole. Eerst verloor Axel Busscher het bandstoten van Raymond Gielens in 20 beurten waarna Hans Klok de partijen weer op gelijke hoogte bracht door het anker kader 47/2 in slechts 3 beurten uit te spelen met een hoogste serie van 99. De beslissing viel in het libre. Jacob Bergsma maakte als eerste de partij uit en tegenstander Maarten Broers leek op hard op weg voor een gelijkspel maar kwam 10 caramboles tekort.

Door deze twee overwinningen bezet Overkamp nu de 4e plek in de eerste divisie. 22 februari speelt Overkamp de lastige uitwedstrijd tegen HWA in Alblasserdam.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven