Elite/Dynamo-heren winnen ook van nummer 4

NEEDE – In de strijd om het kampioenschap hebben de herenvolleyballers van Elite/Dynamo ook de nummer 4 van de ranglijst verslagen. Tegenstander Sparta Twente/Volley ’68 kwam naar Neede om misschien wel een stuntje te plegen, maar daar werkte de thuisploeg niet aan mee. Hoewel het niveau van de spilbroekbewoners misschien niet zo hoog was als de afgelopen wedstrijden, was het voldoende om de tukkers van zich af te houden. In de eerste drie sets werd er telkens een voorsprong opgebouwd, die niet meer uit handen werd gegeven.

Het “ side-out-spel “ was nagenoeg perfekt, waardoor de gasten uit Enschede weliswaar de service terughaalden, maar nooit dichterbij kwamen. In de vierde set was de konsentratie even zoek ( 2-7 achterstand ) bij de thuisploeg, maar eenmaal het goede ritme weer gevonden was de opgelopen schade snel gerepareerd en kon ook de winst in de vierde set worden veiliggesteld. Daarmee pakte het team van trainer Helmuth ter Braack in de vier wedstrijden tegen ploegen die in de buurt stonden maar liefst 18 punten en gaat het aan kop in de promotieklasse.

De ploeg is ook nog aktief in het bekertoernooi : aanstaande dinsdagavond om 20.30 uur speelt Elite/Dynamo in sporthal ’t Spilbroek thuis tegen derdedivisionist Ecare/Apollo. De volgende kompetitiewedstrijd is een uitwedstrijd in Apeldoorn tegen Dynamo Apeldoorn 5.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven