Grote deelname scholentoernooi Heure

[singlepic id=45870 w=320 h=240 float=left]BORCULO – Het jaarlijkse scholentoernooi van touwtrekvereniging Heure uit Borculo was weer een groot succes. Zondagmiddag 2 februari kwamen 25 teams van 9 verschillende basisscholen uit de omgeving naar dorpshuis het Onderschoer in Barchem om de bekers te verdelen. Elk team werd voorzien van een begeleider van TTV Heure en rond 13:30 uur gingen de wedstrijden van start. In de categorie groep 7/8 was de deelname het grootst, namelijk 13 teams. Deze werden verdeeld in 2 poules. Nadat de finales waren afgelopen kon Branink 4 uit Laren de grootste beker mee naar huis nemen. Kiezel en Kei 3 uit Borculo werd tweede, op de voet gevolgd door Heuvelschool 3, ook uit Borculo. Nieuwkomers in deze categorie waren de Wereldboom uit Borculo en twee teams van de Kraanvogel uit Kranenburg.

Bij groep 5/6 waren er 12 teams die ook in twee poules hun wedstrijden trokken. Het ging er spannend aan toe maar uiteindelijk werd het team van Nettelhorst hier de kampioen. De tweede plaats was voor Branink 2 uit Laren en Barchschole 3 uit Barchem werd derde. De touwtrekkers van Heure kunnen, met de hulp van collega touwtrekkers van TTV Vorden, terugkijken op een zeer geslaagd toernooi.

Ook waren enkele touwtrekkers van TTV Koapman uit Tilligte aanwezig om te kijken hoe TTV Heure een dergelijk toernooi organiseert, zodat ze dit eventueel met hun club ook in de eigen gemeente kunnen organiseren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven