Grote vlooienmarkt in Ruurlose sporthal

RUURLO – Zondag 23 februari vindt er van 09.30 tot 16.30 uur, een vlooienmarkt plaats in sporthal ‘t-Rikkenhage in Ruurlo. Deelnemers zijn particulieren, die op tientallen kramen zullen proberen, hun overtollige huisraad te verkopen op deze vlooienmarkt.

Het aanbod zal, zoals vrijwel altijd, weer gevarieerd zijn, van verzamelingen boeken en platen, oud speelgoed, sieraden, klein meubilair, tafels, kasten, complete- en incomplete serviezen, gedeelte van inboedels, ja eigenlijk alles, wat men zoal in en om het huis kan aantreffen. Vaak is het ook nog voor een habbekrats te koop.

Er zijn nog een aantal stands beschikbaar, hiervoor kan men contact opnemen met telefoonnummer: 06.26.222.593. of per mail: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven