HCR Prinsen wint met 7-1 van De Veemarkt

HAARLO – De driebanden spelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben door een 7-1 overwinning op het bezoekende De Veemarkt uit Doetinchem hun koppositie in de eerste divisie versterkt. De thuisclub nam na twee partijen al een 4-0 voorsprong door overwinningen van Dave van Geel op Thorsten Frings die hij na 25 beurten met 45-33 versloeg en van Raymund Swertz op René Dericks. De Noordlimburger was na 33 beurten de sterkste met 40-36.

In het tweede deel van de wedstrijd won Markus Galla in 45 beurten met 45-26 van zijn landgenoot Dustin Jäschke en bleef daardoor opnieuw ongeslagen. De remise kwam op naam van captain Michel van Silfhout in de partij tegen Erik Vijverberg. Van Silfhout keek in het begin van de partij tegen een 6-18 achterstand aan, maar wist uiteindelijk toch na 43 beurten een remise uit het vuur te slepen.

HCR Prinsen heeft nu vijf punten voorsprong op Burgmans Biljarts, dat weliswaar nog twee wedstrijden te goed heeft, en zes op Koningsleer.com dat één wedstrijd minder heeft gespeeld en volgende week in Druten de tegenstander is van de ploeg uit Haarlo.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven