Joop Munsterman bij sportverkiezingen

EIBERGEN – De Eibergse Sport Federatie houdt op vrijdag 14 maart weer haar jaarlijkse Rabo-sportverkiezingen van Eibergen, Beltrum en Rekken. Het evenement heeft deze keer plaats in café-zalencentrum Spilman in Beltrum. Speciale gast is Joop Munsterman, voorzitter van FC Twente. Er wordt gestreden om de titels ‘sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar’ en om de prijs ‘Rotor-sporttalent van het jaar 2013’. Voor het eerst heeft er dit jaar ook de uitreiking van een publieksprijs plaats. Verder zal oud-schaatser en voormalig Olympisch kampioen Annie Borckink de naar haar genoemde trofee weer overhandigen aan de touwtrekkers van TTV Eibergen. De club viel vorig jaar met meerdere teams in de prijzen op grote internationale toernooien. Ook wordt weer de vrijwilligersprijs uitgereikt.

De kandidaten voor sportvrouw van het jaar zijn: Vera Abbink en Chantal Leusink (beiden paardensport). Bij de mannen strijden Henk Harenberg (atletiek) en Daniel Lokerse (paardensport) om de prijzen. Revoc (volleybal), Sportclub Rekken (voetbal) en VIOS (volleybal) maken met elkaar uit wie sportploeg van het jaar wordt.

Voor de prijs van ‘Rotor-sporttalent van het jaar’ zijn er liefst 13 kandidaten: ASV (atletiek), Lisanne van Krimpen (turnen), Jelte te Lintelo (turnen), Bryan te Nahuis (shaolin kempo), Rachel Nijbroek (turnen), Naomi Overkamp (judo), Odival (turnen), Gijs Pelle (shaolin kempo), Rowen Pieper (turnen), Britt Ribbels (ponysport), Dorine Vredenberg (ponysport), Jentske Withag (wielersport) en Hannah Wormgoor (turnen).

De verkiezingen worden gepresenteerd door Sjoukje van Ommeren. Zij wordt bijgestaan door Munsterman. Het programma begint om 20.00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven