Nieuw bij TCE: Fietsen op woensdagmiddag

EIBERGEN – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van TCE – Tourclub Eibergen -gehouden op dinsdag 18 februari in Eet- en Feestcafé De Klok- stelde het bestuur voor om naast de trainingsavonden (dinsdag en donderdag) ook op de woensdagmiddag te fietsen. Een steeds groter aantal leden bereikt de status van 65-plusser en heeft daardoor meer tijd om te sporten. Het voorstel werd dan ook enthousiast ontvangen en staande de vergadering werd afgesproken om woensdag 26 februari met deze activiteit te starten. Vertrokken wordt telkens vanaf het pleintje bij de sporthal: het traditionele vertrekpunt van alle TCE-trainingen. De start is om half twee.

De bedoeling is uitdrukkelijk om niet te gaan ‘jakkeren’, maar in een stevig tempo te fietsen. In het begin zullen de afstanden zo rond de 50 km liggen, later in het seizoen worden routes wat langer. Evenals tijdens de avondtrainingen worden ook de routes voor de woensdagmiddag verreden m.b.v. de ‘fiets-tomtom’; hierin kunnen routes van tevoren ingevoerd worden.
Belangrijk is, dat ook niet-leden van TCE kunnen meefietsen; dit gedurende de eerste 4 weken; daarna zal hen gevraagd worden om lid te worden van TCE.

Tijdens de jaarvergadering werd afscheid genomen van penningmeester Johan Veldhuis; hij ontving een pen met inscriptie. Als nieuwe penningmeester werd Pieter Greidanus benoemd. Zie ook: www.tceibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven