Pasruiters naar de Kampioenschappen

NEEDE – Aankomend weekend zijn weer de Gelderse Kampioenschappen en een aantal Pasruiters heeft zich via de selectiewedstrijden gekwalificeerd om mee te mogen doen. Op 15 februari gaan de ponies dressuur rijden en de paarden gaan dan springen. Voor de Pasruiters doen Chantal Nijhof met Big Bears Unox in de B cat B mee (Kootwijkerbroek). Nadie Thuinte mag met twee ponies meedoen en wel met Kennyboy in de M1 cat D/E (Brummen) en met Gipsy’s Miracle in de B cat D/E(Kootwijkerbroek).

Bij de paarden gaat Luuk Hermelink met Eclips springen in het B en Johnny Voogd gaat met Cillia B springen in de catogorie L ,zij moesten zich plaatsen via selectie. Daniel Lokerse mocht vrij inschrijven hij heeft twee ijzers in het vuur voor het Z springen en wel met Hotline en Cassandra doet hij een gooi naar de titel.

Op 22 Februari gaan Chantal Nijhof en Yvet Nijhof de eer in het springen hoog houden in Hulshorst. Chantal in het B spr cat B met Big Bears Unox en Yvet in het L spr cat C met Diego.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven