Politieonderzoek betasting is afgerond

EIBERGEN – Politie Berkelland heeft het onderzoek naar de onzedelijke betasting van een meisje afgerond. Het incident vond op zaterdag 4 januari van dit jaar plaats en de politie heeft hierover een jongeman verhoord. Het incident deed zich begin dit jaar voor in de bosjes van een speeltuin tussen het Ericaplein en de Gladiolenstraat. Aan de hand van de berichtgeving en de getuigenoproep van de politie in de media, zijn er diverse tips binnengekomen. Het gebeurde zorgde ook voor de nodige onrust in de wijk. De politie heeft van meerdere mensen een verklaring opgenomen.

Aan de hand hiervan is eind januari een jongeman uit Eibergen aangehouden en in verzekering gesteld. Hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het ten laste gelegde feit en is na enkele dagen door de officier van justitie heengezonden.

Het proces-verbaal wordt ter beoordeling aan de officier van justitie aangeboden. Er heeft een terugkoppeling naar de ouders van het meisje plaatsgevonden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven