RGV turners plaatsen zich voor finale

[singlepic id=45869 w=320 h=240 float=left]RUURLO – De jongens van RGV Ruurlo hebben in de tweede wedstrijd van het seizoen, op zaterdag 1 februari 2014, goede resultaten neergezet. Deze halve finale gaf de jongens de mogelijkheid om zich te plaatsen voor de finale in Varsseveld. Vanwege de prima resultaten die tijdens de eerste wedstrijd waren behaald, was het moeilijk om deze prestaties te overtreffen. Voor RGV Ruurlo kwamen in de eerste wedstrijd drie jongens in actie. In de categorie ‘Benjamin Niveau 14’ werd Jochem Oltvoort eerste en in de zelfde categorie werd Twan Roekevisch derde. Mathijs Dostal (‘Instap Niveau 14’) turnde een prima wedstrijd en werd 7e, waarmee alle jongens zich plaatste voor de finale wedstrijd.

Floris Labohm (‘Pupil Niveau 12’) mocht in de tweede wedstrijd zijn oefeningen laten zien. Helaas was er voor Floris, voor de tweede keer, een plekje net naast het podium en werd hij vierde. Als ‘Instapper Niveau 13’, kwam Patrick Dostal in de derde wedstrijd in actie, ook hij werd, net als Floris, vierde en greep hierdoor net naast het eremetaal. Voor beide jongens was deze vierde plek wel genoeg om een ticket te bemachtigen voor de finale.

Tijdens de laatste wedstrijd was het de beurt aan Tom Mulling, Bram Smalen en Tom van Duren om hun oefeningen te laten zien. Bram Smalen en Tom van Duren (beide ‘Junior 1 Niveau 11’) stonden deze wedstrijd helaas niet op het podium, Tom werd vierde en hij werd op de voet gevolgd door Bram met een vijfde plaats. Tom Mulling heeft zijn resultaat van de vorige wedstrijd wel verbeterd en steeg naar een vierde plaats. Wat hem vervolgens ook een plekje in de finale opleverde.

Over twee maanden, op 5 april 2014, zal de finale worden gehouden in Varsseveld. De jongens hebben nog twee maanden om zich te verbeteren en hierdoor een gooi te doen naar het Regiokampioenschap!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven