Spektakel tijdens cross- en partyweekend

HOLTERHOEK – Na een succesvol “Cross en party weekend” organiseert Jong-Gelre op 29 en 30 maart het “Cross en party weekend Holterhoek” editie 2014. Dit tweedaagse evenement bestaat vooral uit veel brommer- en motorcross spektakel. Op zaterdag 29 maart zal de crossbaan worden bestormt door een groot aantal brommercrossteams die de 7 uur durende strijdt aangaan om de hoogste podiumplaats te bemachtigen. Deze dag zal worden afgesloten door een grandioos feest in de feesttent met medewerking van de “Millennium Showband”.

Om dit weekend goed af te kunnen sluiten zal er op zondag 30 maart een motorcross worden verreden in verschillende klassen. Ook zal de baan vrijgemaakt worden voor de quad klasse die tijdens editie 2013 zorgde voor een hoop spektakel. Als primeur tijdens het “Cross en party weekend Holterhoek” zal er op zondag de openingswedstrijd van de motorcross competitie Regio NO van de MON worden verreden op de Jong-Gelre crossbaan in Holterhoek.

Inschrijven voor dit spektakel kan tijdens de inschrijfmiddag op zondag 9 maart bij café Grenszicht in Holterhoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven