Sportmodule ‘Hip Hop’ van start gegaan

NEEDE – Op vrijdag 31 januari ging de sportmodule Hip Hop van start bij MaxX onderwijs uit Neede. Dansdocent Tim Aafjes van gymvereniging Odival uit Eibergen verzorgt deze sportmodule bestaande uit 3 lessen. De lessen worden gegeven in de school zelf, waar een prima geluidsinstallatie, een mooie gladde vloer een spiegelwand aanwezig zijn. Samen met een prima docent, maakt dit samen tot de ideale voorwaarden voor een goede dansles. Na een paar onwennige minuten kwamen de leerlingen al goed los, ze bleken talent te hebben. Zo werken ze in 3 weken toe naar de perfecte Hip Hop uitvoering op een aantal nummers. De Sport Federatie Berkelland regelt deze en nog veel meer bijzondere clinics op MaxX onderwijs omdat ze een samenwerkingsverband zijn aangegaan, waarbij de docent LO door de SFB ondersteund wordt. Na deze sportmodule staat er een dag vol met Freerunning-clinics op het programma.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven