‘Trek de Knippe’ keert voor 2e keer terug

HOLTERHOEK – ”Piepkes zoepen in Holterhoek”, met die slogan organiseert Holterhoekse Heijn op 15 maart ‘Trek de Knippe’. Het evenement keert na de eerste editie terug. “We zijn nu druk bezig met de vuurbereidingen. Voor de promotie hebben we een sticker uit de vroegere jaren laten herdrukken. De sticker uit 1972 was nergens meer te vinden. Ik trof ‘m echter nog aan bij ons achter op de deel, op een oude koelkast. Hij zat onder de vliegen stront”, aldus Wourens Roerdink. Holterhoekse Heijn Jeffrey Mentink heeft hem gekopieerd en een nieuw ontwerp gemaakt (zie foto). ”De oude sticker bevatte nog een 9-cijferige telefoonnummer, ‘de Koeiestal’ was nog gespeld volgens de oude spelling en de gemeente Eibergen werd nog aangeduid. Hiervan hebben we alleen het telefoonnummer gewijzigd.”

Trek de Knippe heeft de band ‘Aftershock’ uit Beltrum weten te trekken. Samen met de BH-formatie zorgen ze voor de muzikale invulling. ”Het is een feest voor jong en oud. Voor de bejaarden hebben we een veteranenbar aangeschaft”, lacht Wourens. Het evenement wordt op 15 maart gehouden bij de Koeienstal in Holterhoek.

Ze zaal gaat om 21.00 uur open. De entree is gratis. Voor informatie en inlichtingen bel: Café Overkamp (0544-461601)

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4459]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven