Winst voor driebandenspelers HCR Prinsen

HAARLO – De driebanden spelers van HCR Prinsen hebben het afgelopen weekend geen steken laten vallen. In Druten werd zaterdag naaste concurrent Koningsleer.com overtuigend met 0-8 verslagen, en een dag later werd Jan Brock Amusement met een 6-2 nederlaag naar Daarlerveen teruggestuurd.  Captain Michel van Silfhout versloeg zaterdag Nickey van Venrooy in 41 beurten met 24-40 met onder andere een serie van zes caramboles in beurt 32. Raymund Swertz versloeg in 45 beurten Mathy Monnissen met 28-40, na halverwege al een 11-40 voorsprong te hebben genomen.

De nog ongeslagen Markus Galla had meer moeite met zijn tegenstander Harrie van de Ven, die na 31 beurten nog een 41-36 voorsprong had. Een beurt later maakte Van de Ven één carambole. Galla zag het gevaar op tijd en produceerde op professionele manier een serie van negen caramboles en trok toch aan het langste eind. De partij tussen Dave van Geel en Kenny Miatton ging tot beurt 36 bij de stand 25-30 redelijk gelijk op. Miatton maakte in beurt 37 één carambole en toen kwam het beste uit Van Geel naar boven en perste hij er een slotserie van vijftien caramboles uit.

Een dag later in eigen huis kwam het enige partijverlies op naam van Carsten Lässig, die Michel van Silfhout verving. Tegen Marcel Krikhaar moest hij na 44 beurten buigen, 30-40. Op de andere tafel behaalde Raymund Swertz een vrij eenvoudige en regelmatige zege op Dennis Hoogakker. De Noord-Limburger won na 46 beurten met 40-28.

In het tweede deel van de wedstrijd bleef Markus Galla opnieuw ongeslagen. Hij had tegen Stefan Lenting wel 51 beurten nodig maar kwam geen moment in gevaar. Uiteindelijk won hij met 45-28. Ook de wedstrijd tussen de beide kopmannen was een eenzijdige aangelegenheid.

De Zuid-Limburger Dave van Geel bewees ook nu weer zijn kracht en vorm en versloeg John Schollink in 37 beurten met 45-19 met onder andere een serie van zeven caramboles.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven