Annie Meeboer wint kruisjasmarathon

EIBERGEN – Het bestuur van de Eibergse Kaart Club organiseerde zaterdag j.l. voor de negende keer haar kruisjasmarathon in het clubcafe de Beuk. Deze marathon begon om 10.00 uur met de eerste van de zeven ronden kaarten van zestien keer delen. Ondanks de plotselinge afmelding op vrijdagmiddag van zeven deelnemers uit Hengelo werd er toch begonnen met een aantal van 58 deelnemers hetgeen een nieuw record was voor de vereniging.

Na drie ronden en dat was tegen 13.00 uur kreeg men een stampotbuffet voorgeschoteld. Daarna werd er weer door gekaart tot ongeveer 17.00 uur. Er was toen een hevige strijd geweest om de hoogste plaatsen en de daarbij behorende prijzen.

Deze keer was er een verrassende winnares en wel Annie Meeboer de penningmeesteresse van de E.K.C. Ze was hiermee de eerste dame die een overwinning wist te behalen in deze marathons in Eibergen. De prijzen werden daarna uitgereikt aan de eerste dertig deelnemers. DE uitslag van de eerste tien was als volgt:

  1. Annie Meeboer              Eibergen            9886 punten
  2. Bertie Levers                   Groenlo              9550 punten
  3. Lien Wopereis                Zieuwent            9469 punten
  4. Jeroen Spanjaar             Rekken               9468 punten
  5. Johan Ziemerink             Eibergen            9261 punten
  6. Henk Ubbink                   Meddo               9159 punten
  7. Ria Homan                      Enter                   9145 punten
  8. Gerrit Pot                         Groenlo              9109 punten
  9. Jan Nijrolder                   Eibergen            9093 punten
  10. Bennie Leuvenkamp      Groenlo              9084 punten

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven