Borculose schoolkids krijgen voetballes

BORCULO – Op dinsdag 18 maart is Sportintro Voetbal in Borculo van start gegaan tijdens de gymlessen van de groep 5 t/m 8 van de Jorisschool. Voetbalclub vv Reünie uit Borculo biedt in samenwerking met Sport Federatie Berkelland de voetballessen aan de bovenbouwgroepen van het basisonderwijs in Borculo. Er hebben zich 5 basisscholen aangemeld met in totaal zo’n 420 leerlingen. De trainers zijn flink druk en geven 34 lessen in maart en april, elke groep krijg namelijk 2 lessen aangeboden. De lessen zijn de ideale voorbereiding op de schoolvoetbaltoernooien in april. Natuurlijk hoopt vv Reünie er een aantal nieuwe leden aan over te houden. De foto’s en filmpjes van de Sportintro staan op onze website www.sportfederatieberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven