Café Spilman Beltrum in ‘nieuwe’ handen

BELTRUM – Op 28, 29 en 30 maart wordt café Spilman uit Beltrum weer overgenomen door 2 kameradengroepen. Zij organiseren alweer voor het 3de opeenvolgende jaar het ‘Muiterweekend’. Het weekend begint op vrijdagavond om 21.00 uur met de vertrouwde clubDJ’s: DJaRoel en DJaLuca. Deze 2 DJ’s zorgen gegarandeerd voor spetterende 1ste avond.

Zaterdagavond wordt Spilman vanaf 21.00 uur weer omgetoverd tot ‘Club Pilsman’. DJ Martijn Koedam zorgt dan, mede door zijn ervaring in deze hele regio, voor een knallende avond! Zondag 30 maart is alweer de laatste Muiterdag, maar ook deze dag mag je zeker niet missen! Om 14.00 uur staat de kraker FC Twente – Ajax op het programma.

Deze wedstrijd is live te zien op een groot scherm. Na deze wedstrijd zal het trio ‘In-C-Een’ zorgen voor een geweldige finale van het ‘Muiterweekend 2014’.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven