Gewonden na ongeval op Groenloseweg

foto1RUURLO – Bij een ongeval op de Groenloseweg N319 tussen Ruurlo en Groenlo zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 maart twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Door nog onbekende reden kwam een echtpaar uit Winterswijk op de linker weghelft terecht. Hierna kwam de auto in de berm en reed een boom omver. Uiteindelijk belandde de auto tegen een dikke boom.

De brandweer van Ruurlo kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. De slachtoffers zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Winterswijk. De auto is afgesleept.

Op de plaatst van het ongeval hing dikke mist. Het is onbekend of dat iets met de oorzaak te maken heeft.

[nggallery id=4523]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven