HCR Prinsen vergroot voorsprong na winst

HAARLO – De driebandenspelers van HCR Prinsen uit Haarlo hebben hun koppositie in de eerste divisie versterkt. Zelf won het team van interim captain Raymund Swertz met 3-5 van De Liefhebber en Burgmans Biljarts verloor zaterdagavond met dezelfde cijfers van FDV Jacoby/Schuler Cues. HCR Prinsen heeft nu zeven punten meer dan de nummer twee, maar die heeft ook twee wedstrijden minder gespeeld.

Opvallend in Warmenhuizen was het verlies van Markus Galla, die tot nu toe nog geen punt had verloren, tegen Tom Beesterboer. De ongeslagen kopman had weinig in te brengen tegen de goed en regelmatig scorende Beesterboer. Na 37 beurten haalde hij de finish. Galla bleef op 23 caramboles steken.

Winst was er wel voor Raymund Swertz, die René Hölscher de baas was met 34-45 in 48 beurten en voor invaller Theo Peters die Jim Annevelt in 47 beurten versloeg met 25-40. Carsten Lässig speelde remise tegen Fred Groen in 46 beurten (40-40).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven