Helmuth ter Braack nieuwe trainer Dynamo

NEEDE – Helmuth ter Braack is komend seizoen de nieuwe trainer/coach van het eerste herenteam van Elite/Dynamo. De in Neede woonachtige oefenmeester was afgelopen seizoenen aktief bij o.a. Boemerang ( Eibergen ), Devolco ’88 ( Deventer ) en Twente ’05 ( Enschede ), maar keert dus nu terug naar Neede waar hij in het verleden als speler en bestuurslid jarenlang steunpilaar van Elite/Dynamo was. Ter Braack gaat met de heren van Elite/Dynamo komend seizoen hoogstwaarschijnlijk spelen in de derde divisie. Die plek in de derde divisie kan de spilbroekbewoners nauwelijks meer ontgaan : in de laatste twee wedstrijden moet nog één set worden gewonnen om helemaal onbereikbaar te worden voor de concurrentie.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven