Heren 3 Schuurman BZC zijn kampioen!

NEEDE – De waterpoloheren van Schuurman BZC 3 zijn zaterdagavond 15 maart kampioen geworden in de Reserve 2e klasse C door met 17 – 8 te winnen van naaste concurrent WSG DraGor 2 uit Drachten. Schuurman BZC 3, bestaande uit oud-NZC heren 1 spelers en jonge  talenten, begon sterk aan de wedstrijd en na de eerste periode stond de  ploeg 5-3 voor. In een sfeervol zwembad ’t Spilbroek in Neede gaf de ploeg daarna de voorsprong niet meer uit handen en liep via het  periodestanden van 9-3 en 13-5 uit naar een ruime overwinning van 17-8. “We begonnen scherp aan de wedstrijd, iedereen hield zich aan de afspraken en door goed de kansen af te maken hebben we verdiend met een ruim verschil deze wedstrijd gewonnen”, aldus aanvoerder Olaf Wesselius.

Door dit kampioenschap promoveert Schuurman BZC 3 naar de Reserve 1e klasse. Voor Schuurman BZC is dit een primeur, want nog nooit heeft het 3e team op dit niveau gespeeld. Het kampioenschap is extra speciaal voor Joop Rohof. De oud-international beoefent op 70-jarige leeftijd nog  altijd fanatiek de polosport.

“Zo lang ze me niet links en rechts voorbij zwemmen, ga ik nog door.”

[nggallery id=4543]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven