Heren Elite/Dynamo nagenoeg kampioen

NEEDE – De herenvolleyballers van Elite/Dynamo zijn nagenoeg kampioen in de promotieklasse. In de thuiswedstrijd tegen het almelose VC AAstad werd een duidelijke 4-0 overwinning geboekt. De gasten kwamen zonder enige pretentie’ s naar Neede waardoor het voor de kampioenskandidaat een simpele klus werd om de vijf punten in Neede te houden. Op basis van konsentratie en scherpte werd VC Aastad kansloos gelaten : met 25-16, 25-11, 25-16 en een verpletterende 25-7 waren de krachtsverhoudingen duidelijk.

Na de wedstrijd volgde het grote wachten op de uitslag van de konkurrent Devolco ’88 dat het op moest nemen tegen Alterno 4 ( vierde op de ranglijst ). Even leek het erop, dat de kampioensvlag in top kon in Neede, maar Devolco ’88 wist ternauwernood met 3-1 te winnen, waardoor het kampioenschap van de needenaren werd uitgesteld tot aanstaande zaterdag.

Eén set winnen is dan voldoende om de champagnekurken te laten knallen. Dit moet dan gebeuren in Enter tegen het plaatselijke Holyoke, de nummer 6 op de ranglijst.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven