Kersvers speeltuinbestuur opent seizoen

BORCULO – Schminken, springen op het springkussen, eieren schilderen, een dansworkshop, verschillende competities; er is op zondagmiddag 13 april van alles te doen in Speeltuin Noord. Vanaf 14.00 uur zijn leden, maar ook niet leden welkom om het nieuwe speelseizoen feestelijk af te trappen. Het beloofd een leuke middag te worden. Kinderen kunnen deze middag lekker spelen, maar ze kunnen ook de strijd met elkaar aan gaan. Om 15 uur is er een spetterende dansworkshop van Loes Gersen van LG-dance. Tijdens de opening is het tevens mogelijk kennis te maken met het nieuwe bestuur. De nieuwe leden van het bestuur zijn voorzitter Ronald Tesselhof, penningmeester Ria Stomps, secretaris Sylvia Borgman, Sybren Huizinga en Annemieke Wentink.

Laatstgenoemde was in het vorige bestuur al penningmeester en gaat zich in de nieuwe formatie bezig houden met het organiseren van diverse activiteiten in de speeltuin.

Vanaf zondag 13 april is de speeltuin weer iedere middag geopend, met uitzondering van de zondagen. Onder toezicht van een ‘oppasouder’ kunnen de leden dan weer volop spelen. Een lidmaatschap kost slechts 20 euro per gezin per jaar. Aanmelden kan in de speeltuin zelf of via www.speeltuinnoord.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven