Mannen van Schuurman BZC kampioen

BORCULO – Op 29 maart zijn de jongens onder 17 van Schuurman BZC kampioen geworden in de regio Gelderland / Overijssel. De nummer 2 van de competitie, Polar Bears uit Ede, werd met 9-6 verslagen. De jongens spelen een dubbele competitie, de drie eerdere ontmoetingen werd twee keer winnend afgesloten, een keer werd er verloren. De jongen begonnen goed, na een periode was het 3-0. In de tweede periode werd dit doorgezet, 6-2.

In de derde periode kwamen de beren uit ede wat terug, 7-4. In de vierde periode werd de voorsprong vastgehouden, en er werd  met 9-6 gewonnen. Door deze overwinning speelt het team van de coaches Meije Lammers en Arjan Smelt de voorronde voor het Nederlands Kampioenschap op 23 tot en met 25 mei.

Het finaleweekend (final four) vindt plaats op 31 mei en 1 juni in Mijdrecht. Daar hopen ze hun Nederlandse titel van vorig jaar te  prolongeren. De jongens werden na het overhandigen van de kampioensschaal en medailles verwend door diverse teams van BZC met presentjes, daarna werd er feest gevierd in het sportcafé van ‘t Timpke.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven