Podiumplaatsen voor judoka’s uit Neede

NEEDE – Het gebouw van de Enschedese Show en Marsband aan de Herculesstraat te Enschede stond afgelopen zondag in het teken van de judosport. Hier werden namelijk de Onderlinge judokampioenschappen van Het Oosten gehouden door judoclub “De Budoka”. Aan dit toernooi werd deelgenomen door ruim 100 judoka’s, zowel jeugd als junioren jongens en meisjes afkomstig van: jc De Wester, jc ’t Heelal, jc De Roef, jc Stadsveld, allen uit Enschede, jc Chikara uit Deurningen, jc Budokai Glanerbrug , jv ’t Höfke Neede en Diepenheim, judovereniging Uki Waza Coevorden en de organiserende jc “De Budoka” eveneens uit Enschede. Het gehele toernooi werd afgewerkt volgens het zgn. poulesysteem, dat wil zeggen iedereen in zijn haar poule/gewichtsklasse tegen iedereen. Er werd gestreden in 17 poules/gewichtsklassen, opgedeeld in 4 tijdsblokken.

De judoka’s van de Judovereniging ’t Höfke Neede met in totaal 7 deelnemers wisten maar liefst 4 podiumplaatsen te behalen verdeeld over 2 maal een eerste plaats en 2 maal een tweede plaats.

Goud voor de Needse judoka’s was er voor: Bryan van Bruggen en Hero Theunisz. Zilver voor de Needse judoka’s: Rosanne Blok, Dylan Rots.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven