‘Schrobploeg’ druk met groot dieselspoor

NEEDE/EIBERGEN – Normaal komt de brandweer in actie om een olie- dieselspoor op te ruimen in Berkelland. Zondagmiddag kwam er groter geschut aan te pas. ADJ milieutechniek uit Werkendam moest het wegdek komen reinigen. Een bus van Arriva had een flink dieselspoor achtergelaten. Van het busstation in Neede tot aan Groenlo (15 kilometer). De maatschappij heeft zelf de ‘schrobploeg’ ingeschakeld. De schoonmakers reden met hun vrachtwagens in colonne over de weg (zie foto’s). Dit zorgde voor enige hinder. Volgens de mannen is deze schoonmaak veel beter voor het milieu. “Er gaat niks het riool in.” Weggebruikers hadden in de gaten dat het glad was door het spoor. Rolf Schootman: ”Vanmorgen al mooi met de motor aan het driften geweest hierdoor. Vanuit Neede richting Eibergen. Scheelde weinig!”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=4541]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven