Schuurman BZC verliest nipt in Utrecht

BORCULO – Zaterdag 8 maart stond de topper in de Waterpolo Eredivisie tussen regerend landskampioen Schuurman BZC en bekerwinnaar UZSC op het programma. Bij Schuurman BZC zat Jeroen Kuilman vanwege een schorsing op de tribune. De wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 op de ranglijst ging eigenlijk tot in de laatste minuten gelijk op. Utrecht probeerde met fysiek spel Schuurman BZC te intimideren: Jesse Koopman speelde de wedstrijd uit met een geplakte wond bij zijn oog.

Beide teams speelden niet hun sterkste wedstrijd. Waarschijnlijk had dit te maken met het feit dat de competitie ruim één maand heeft stil gelegen in verband met kwalificatiewedstrijden van het Nederlands team. Schuurman BZC haalde te weinig rendement uit zijn overtalsituaties en door slap verdedigen wist UZSC in de eindfase van de wedstrijd de winnende treffer te maken.

Schuurman BZC blijft de ranglijst aanvoeren, omdat de thuiswedstrijd in Borculo met drie doelpunten verschil werd gewonnen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven