Schuurman BZC wint (11-10) van De Zijl

BORCULO – Schuurman BZC speelde zaterdag 15 maart 2014 thuis tegen De Zijl Zwemsport uit Leiden. In de eerste seizoenshelft werd in Leiden met 13 -7 verloren door de Achterhoekers. Voor het publiek beloofde het nu dus een spannende wedstrijd te worden. Aanvankelijk leek het daar niet op, want Schuurman BZC kwam al snel op voorsprong. Echter, in de derde periode kwam De Zijl sterk terug en leek de wedstrijd te kantelen.

In de vierde periode verzilverde De Zijl een man/meer en kwam de stand op 10-10. Ruim één minuut voor tijd nam BZC-coach Zeno Reuten een time out, de overtalsituatie werd goed uitgespeeld en Lars Reuten maakte de winnende treffer. In deze wedstrijd wist (ex) international Matthijs Lucas vier keer het doel te vinden. Lucas werd eerder deze week door bondscoach Robin van Galen bedankt voor zijn diensten.

Komend weekeinde speelt het team van Schuurman BZC een dubbel programma: zaterdag in Amersfoort tegen AZPC en zondag in Wormerveer tegen De Ham.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven