Speelsters Elite/Dynamo doen zich tekort

NEEDE – De damesvolleyballers van Elite/Dynamo speelden tegen de tweede uitgave van Krekkers uit Harberinkhoek. De equipe van trainer/coach Alfred Oonk is rode-lantaarn-drager in de derde divisie, maar weerde zich kranig tegen de tukkers. In de eerste set werd er gretig gespeeld, maar deden enkele persoonlijke fouten én de servicedruk van de gasten in de slotfase de set naar Krekkers 2 gaan. Maar in set twee werd het goede spel doorgezet en kwam de tegenstander er niet meer aan te pas : 25-12. Ook in de derde set bleef de thuisploeg goed spelen, maar bij 20-20 moest het toezien hoe Krekkers er met de setwinst vandoor ging. In de laatste set was het geloof weg ( 16-25 ) en moest er genoegen worden genomen met “ slechts “ 1 set. Met nog twee wedstrijden te gaan, lijkt degradatie onvermijdelijk voor de needse dames.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven