Spelers Etikon langs B.I.O.S/Blitz Optiek

HAARLO – De carambolespelers van het Haarlose Etikon hebben zonder in de problemen te geraken de beide confrontaties tegen het bezoekende B.I.O.S./Blitz Optiek met 6-0 gewonnen.  In de eerste wedstrijd versloeg Henri Tilleman in het anker kader 47/2 Christian Poelter in drie beurten met 200-22 en ook in de twee partij had de Drontenaar niet meer dan drie beurten nodig. Zijn hoogste serie van deze dag was 172 caramboles in de tweede partij. De tweede partij eindigde in 200-16.

In het 71/2 trof Patrick Niessen een oude bekende, namelijk Peter Volleberg. De Belg had in zijn eerste partij vier beurten nodig, 150-30, maar in de tweede partij slechts drie. Niessen had in het begin iets meer tegenstand van Volleberg, maar met een slotserie van 135 won hij opnieuw. Volleberg kwam niet verder dan 67 caramboles.

Jean-Paul de Bruijn kwam in het bandstoten tegen captain Erik van der Linden maar moeilijk op gang. De Zeeuw had maar liefst negen beurten nodig en won met 100-31. In de tweede partij deed hij het aanmerkelijk beter en dankzij onder andere een serie van 93 caramboles in de vierde beurt won hij na vijf beurten met 100-21.

Etikon staat nu vier punten los van A1 Biljarts/De Veemarkt, maar heeft ook twee wedstrijden meer gespeeld.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven