Sportcafé op maandagavond 24 maart

EIBERGEN – De voetbalclubs hebben steeds meer moeite om voor elke wedstrijd een scheidsrechter te vinden. Ook veroudert het scheidsrechterkorps en het is de vraag hoe lang het nog duurt voordat de elftallen hun eigen scheidsrechter voor een wedstrijd moeten regelen.

Gelukkig zijn er af en toe ook positieve uitzonderingen. Zo worden de jeugdwedstrijden van de jongste jeugd steeds meer gefloten door jongeren. Ook positief is het dat voor jongeren steeds vaker scheidsrechtercursussen worden georganiseerd, en dan ook met goed gevolg worden afgerond.  Toch moeten er altijd nog extra scheidsrechters worden geworven, om het voor het huidige korps leuk en behapbaar te houden. Om meer promotie te maken en aandacht te vragen voor de voetbalscheidsrechters in Berkelland wordt er een sportcafé georganiseerd i.s.m. SFB, speciaal voor deze groep.

Deze avond zal worden verzorgd door scheidsrechter betaald voetbal Bas Nijhuis uit Haaksbergen, samen met Eddy van der Ley. Natuurlijk zijn andere doelgroepen zoals, aankomend ( club- ) scheidsrechters, leiders, trainers en andere belangstellende van harte welkom. Locatie: Zalencentrum de Klok, Grotestraat 84 te Eibergen. Aanvang: 19.30 uur tot ca. 21.30 uur.

Toegang: gratis. U wordt ontvangen met een kopje koffie, de rest van de consumpties is voor eigen rekening.  Dit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de E.S.F. en de plaatselijke voetbalverenigingen.

Programma: • interactieve vraaggesprekken tussen Eddy en Bas. • pauze • discussieronde, waarin het publiek wordt betrokken. • voetbalquiz voor het publiek.

Verdere info is te vinden op de site van FC Eibergen: www.fceibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven