‘Tied Verzet’ concert 29 maart in Beltrum

BELTRUM – Op zaterdag 29 maart zal de Slingelandkapel uit Beltrum haar jaarlijks “Tied Verzet “ concert verzorgen. Dit zal plaats vinden in muziekgebouw Dacapo aan de Haarstraat 1a te Beltrum. Onder leiding van Robin Loff zal de Slingelandkapel een programma aan het publiek voorschotelen bestaande uit Bömische, Tsjechische en nieuwe moderne lichtere blaasmuziek.

Op deze avond zal het Tuba kwartet “ Break Out “ uit Winterswijk een optreden verzorgen. Deze groep bestaat uit muzikanten die musiceren bij verschillende verenigingen uit Winterswijk. Twee jaar geleden zijn ze begonnen met als doel een afwisselend programma met muziek en theater neer te zetten. Vorig jaar hebben ze met succes een voorstelling gegeven in Ulft, dit laten ze deze avond wederom zien. De avond is voor iedereen vrij toegankelijk. Dacapo is open vanaf 19.30 uur en we beginnen om 20.00 uur.

Break Out en de Slingelandkapel nodigen U graag uit om deze gezellige avond in Dacapo bij te wonen!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven