Topteam Etikon gaat Haarlo verlaten

HAARLO – Het Topteam van het Haarlose Etikon, gaat aan het eind van dit seizoen Haarlo verlaten. De sponsorbelangen zijn de achterliggende gedachten van dit besluit. Hoofdsponsor Etikon hoopt door dichterbij huis te gaan spelen, vermoedelijk Rosmalen, meer co-sponsors aan te trekken.

Etikon begon twaalf jaar geleden in Borculo en verhuisde in 2009 naar Haarlo waar het team domicilie vond bij HCR Prinsen. Het team grossierde in Nationale en Internationale titels en doet ook nu nog volop mee in de strijd om prolongatie van de Nationale titel (laatste wedstrijden 3 mei in Haarlo) en de Europese titel, die op 12 en 13 april in het Franse Ronchin wordt gehouden.

Teamleider Dinand Prinsen, die een jaar geleden Bennie Deegens opvolgde, verhuist niet mee. “Ik vind het heel erg jammer dat het team uit Haarlo vertrekt, maar ik heb er alle begrip voor, dat Etikon de sponsorbelangen heeft laten prevaleren”.

Hij is overigens niet bang dat het topbiljarten niet meer te bewonderen zal zijn in Haarlo, “want HCR Prinsen heeft met nog drie wedstrijden te spelen drie punten meer dan de nummer twee Burgmans Biljarts en de kans is dan ook reëel dat dit team gaat promoveren naar de eredivisie driebanden”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven